ладно цеден

100%

СОК ОД

КАЛИНКА

15 валандовски калинки за еден литар сок.
Ладно цеден од високо квалитетни сорти на калинка.

природно

100%

Органски

МАСЛИНКИ

Високо квалитетни валандовски маслинки рачно собирани и селектирани. Без додатоци и конзерванси.

нефилтриран

100%

Сиров

МЕД

Сиров мед од чиста средина. Произведен на стар традиционален начин. Без додатоци и конзерванси.

МАКЕДОНСКИ ПРОИЗВОДИ

100% ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ

КУВЕТ производите се во најблиска можна сирова и оригинална верзија на основните продукти кои ги дала природата. Нашите производи се без конзерванси, додадени шеќери, бои и адитиви, произведени по пат на чисти природни процеси на производство зачинети со многу љубов.

Органско потекло

Вегански производи

Не содржи глутен

Не загадуваме

Македонски производи

Гарантиран квалитет

Природна и здрава храна

Македонскиот бренд Кувет веќе неколку години е присутен на нашиот пазар со своите органски производи: сокот од калинка, маслинките и сировиот мед. Сокот на Кувет е направен од 100 проценти калинка, чист еколошки сок, создаден од домашна суровина. Карактеристична за југоисточниот дел од нашата земја, калинката е супер овошје со огромен потенцијал.

СОК ОД КАЛИНКА

15 валандовски калинки за еден литар сок. Ладно цеден од високо квалитетни сорти на калинка.

ДОМАШНИ МАСЛИНКИ

Високо квалитетни валандовски маслинки рачно собирани и селектирани. Без додатоци и конзерванси.

СИРОВ
МЕД

Сиров мед од чиста средина. Произведен на стар традиционален начин, со природна ферментација 12 месеци

Природна и здрава храна

Произведено на традиционален начин

Нашите производи се без конзерванси, додадени шеќери, бои и адитиви. Сместени сме во југоисточниот агол на прекрасната македонска земја, во Валандово – органската бавча на Балканот, каде што симбиозата на медитеранот и континентот навистина се потрудиле да го дадат најдоброто од себе.

Хармонијата на тој спој, сега и на вашите трпези!

ЗА СИЛА , ЗА МОЌ , ЗА КУВЕТ !!!

Македонски органски производи

Контролиран квалитет

Внимателно одбрани производи, за кои поседуваме органска сертификација

Одлични за здравјето

Кувет призводите се 100% органски и се пријател на вашето здравје

100% Природно

Без конзерванси, шеќери, бои и адитиви, произведени по пат на природни процеси